RENDEZVÉNYKÖZPONT

Az ultramodern, minden igényt kielégítő V.30 sport- és rendezvényközpont 11 szinten várja vendégeit. Az építészeti jelentőséggel is bíró központot Skardelli György, Kossuth-díjas építész tervezte. Az eredmény önmagáért beszél.

Rendezvényközpontunk

Budapest szívében, az V. kerületi Vadász utcában végre méltó helyszínt tudunk biztosítani az Ön saját rendezvényeinek is. A 2021-ben átadott és a 21. századi követelményeknek megfelelő, modern felszereltségű létesítmény négy szinten, akár öt teremre osztva, összesen közel 900 m2 területen fogadja az érdeklődőket.

Sky teraszunk különleges panorámájának köszönhetően pedig egyenesen Párizsban érezhetjük magunkat, hiszen tetőteraszunk a belvárosi háztetőkre néz, amelyek az esti kivilágításban tovább emelik a tetőteraszunkon megrendezett exkluzív fogadások, esküvők hangulatát is. De ez még nem minden. Foglalja le a Sky teraszt különleges Napfelkelte vagy Naplemente jógafoglalkozások megtartására is! Az utánozhatatlan meditatív élmény garantált.

Szolgáltatások

rendezvénycsarnok

multifunkicós
rendezvénytér

kistermek

tetőterasz

CATERING

TECHNIKA

BERENDEZÉS

RENDEZVÉNYCSARNOK

Az épület második emeletén található 400 m2-es csarnok egyedi faburkolata különleges hatást biztosít. Rendezvényeinél érdemes kihasználnia a csarnokba bejutó természetesfény-áradatot és a beépített függesztéseket is.

MULTIFUNKCIÓS
RENDEZVÉNYTÉR

A V.30 Belvárosi Sportközpont földszintjén elhelyezkedő Multifunkciós rendezvénytér mobil falrendszerének köszönhetően rendkívül flexibilis, így mindenkor az Ön igényeire alakítható.

KISTEREM 1 - 2

Az első emeleten található, 97 m2 összterületű különtermeink mobilfallal két részre oszthatók, így egyszerre több eseménynek is helyet biztosíthatnak. A különtermek elsődleges világításáról az épület elrendezéséből adódóan a természetes fények gondoskodnak, de igény szerint mindkét helyiség sötétíthető. Különtermeink ideálisak képzések, kisebb konferenciák, sajtóesemények és meetingek megtartására is.

TETŐTERASZ

Kápráztassa el vendégeit a város felett! A V.30 párizsi hangulatú Sky teraszán lenyűgöző panoráma fogadja a betérőket: élvezze a csodálatos Bazilika látványát akár a bárpultunk mellől.

Házirend

A V.30 Belvárosi Sportközpont Rendezvényközpontjában érvényes Rendezvényes Általános Üzemelési és Működési Szabályzatát az alábbi linkre kattintva érheti el.

V.30 RÁÜMSZ letöltése

Aktuális híreink

Elérhetőségünk

KAPCSOLAT

Vadász utca 30. Budapest
1054

info@v30.hu
+36 70 662 8690
+36 70 662 8688

TÉRKÉP MEGTEKINTÉSE

NYITVATARTÁS

Hétfő – péntek:
6.00 – 22.00
Szombat – vasárnap:
8.00 – 20:00
ünnepnapokon:
8.00 – 20.00

információ és árajánlat kérés

Információ és ajánlatkérés: 
rendezveny@v30.hu 

Ács Mónika rendezvényüzletág-vezető
+36 70 524 3164
acs.monika@v30.hu

Heinrich Gergely
Rendezvényszervező
+36 70 799 7381
heinrich.gergely@v30.hu