Rendezvénycsarnok

A 2. emeleten található rendezvénycsarnokunk tökéletes helyszín üzleti, kulturális és szakmai rendezvények megtartására.

Rendezvénycsanokunk

A 6 méteres belmagasságnak köszönhetően eseményei még színvonalasabb és lenyűgözőbb hatással fognak bírni, mint egy kisebb, alacsonyabb belmagasságú bálteremben. A hatást fokozza az utcafronti üvegezett rostfal, illetve a három tetőbevilágítónk is, amely csodálatos természetes fényt enged a helyiségbe. Ha az esemény úgy kívánja, a rendezvénycsarnok teljes egészében besötétíthető és hangulatfényekkel izgalmassá tehető.

EXKLUZÍV BORÍTÁS

Az exkluzív, modern faburkolat minőségi térérzetet teremt, a beépített hidalástechnikára szerelt audiovizuális elemeink pedig a legmagasabb színvonalú rendezvények lebonyolításának alapvető kellékei lehetnek.

400 NÉGYZETMÉTER

A 400 négyzetméteres alapterületen különböző asztalelrendezésű események megtartására van lehetősége; a csarnokban akár 250 fő is leültethető körasztalos gálavacsorához. A ház saját, minőségi bútoraival a berendezés is könnyen és gyorsan kialakítható.

KOMBINÁLHATÓSÁG

Kombinálja a V.30 Rendezvényközpont legnagyobb termét a többi termünkkel, hogy igazán nagyszabású eseménnyel kápráztassa el ügyfeleit, vendégeit. A V.30 tereinek maximális kihasználása lehetővé teszi plenáris előadások, üzleti fesztiválok megtartását, ugyanakkor egyedülálló lehetőség térségi szórakoztató programok vagy gasztrorendezvények megszervezéséhez is.

KLIMATIZÁCIÓ, FŰTHETŐSÉG

A V.30 Rendezvényközpont – így minden terme is – teljes egészében klimatizált, a téli hónapokban pedig ideálisan befűthető.

Szolgáltatások

AV szolgáltatás

Technikai partnerünk minden igényt kielégítő AV szolgáltatással áll rendelkezésre.

Berendezési rajzok

Berendezési rajzok