INTENZÍV ÚSZÁSTANFOLYAM

HELYSZÍN

A Belváros szívében található új sport- és élményközpontban található 4 pályás, 25 méteres medence, tanmedence, termálvizes wellness részleg, szaunák (finn, infra, bio), gőzkabin, jakuzzi, röplabda-, kosárlabda-, tollaslabdapálya, teqball asztalok, fitneszközpont, sportstúdiók (jóga, aerobik, funkcionális edzés) és Budapest második legmagasabb mászófala.

Uszodánk vize nem irritálja a gyermekek érzékeny bőrét és szemét, mivel korszerű technológiának köszönhetően – UV-fertőtlenítés, antibakterizálás, csírátlanítás és perlitszűrést követően – jelentősen kevesebb vegyszert használunk. 25 méteres úszómedencénk hőmérséklete 26-28 °C, tanmedencénk vizének hőmérséklete 30-32 °C.
Szakképzett, angolul is beszélő oktatóink délelőtt és délutáni úszásoktatással és egész napos programokkal várják a gyerekeket. A tábor ideje alatt állandó orvosi ügyeletet biztosítunk.

ÚSZÓMEDENCE

Méret: 25 m x 10 m, 4 sávos
Vízmélység: 1,7 m
Vízhőfok: 26-28 °C

TANMEDENCE

Méret: 10 m x 5 m
Vízmélység: 0,8 m, melyet tudunk változtatni
Vízhőfok: 30-32 °C

INTENZÍV ÚSZÁS

Nyári tábori turnusaink mellet elindítjuk a turnusokban zajló, intenzív úszástanfolyamunkat, melyre 4 éves kortól várjuk a jelentkezőket. Különböző szinteken, a vízhez szoktatótól egészen a haladó szintig képzünk csoportokat, igény szerint. A tanfolyam végére a hatékony úszásoktatási technikának köszönhetően és a szakképzett oktatóink által látványos fejlődést és magabiztosságot tapasztalhatunk gyermekeinken.

Az intenzív úszástanfolyamunk egész nyáron zajlik, 10 és 5 napos turnusokban (hétfőtől péntekig), minden nap 16:45 – 17:30-ig.

Választható turnusok időpontjai:

  • 1. turnus: június 20. – július 01.
  • 2. turnus: július 04. – július 15.
  • 3. turnus: július 18-29.
  • 4. turnus: augusztus 01-12. 
  • 5. turnus: augusztus 15-26.

A tanfolyam ára: 10 napra 18.000 Ft/fő, 5 napra 10.000 Ft/fő.
Belvárosi ár*: 10 napos turnus 16.000 Ft/fő, 5 napos turnus 8.500 Ft/fő
*Belvárosi árat azon gyermekek vehetnek igénybe, akik az V. kerületben bejelentett lakóhellyel rendelkeznek.
Jelentkezési határidő: turnust megelőző péntek 12 óra!

A gyermekek első alkalommal szintfelmérőn vesznek részt, és az úszástudásuknak megfelelő csoportba kerülnek.

Tanfolyamra jelentkezni a V.30 Belvárosi Sportközpont honlapján található online űrlap kitöltésével vagy a Csorba.Gyongyver@v30.hu e-mail-címen lehet. Amennyiben e-mail formájában szeretne jelentkezni küldje el gyermeke nevét, életkorát, szülői elérhetőséget és azt, hogy melyik időpontban szeretnének jönni.

Minden jelentkezésre e-mailben visszaigazolást küldünk, mely a további információkat is tartalmazza.

Lemondás: betegség vagy egyéb okból a gyermek nem tud részt venni az úszástanfolyamon, lehetőség van azt lemondani. Lemondási határidő: a tanfolyamkezdést megelőzően, 24 órával korábban, írásban: Csorba.Gyongyver@v30.hu. Betegség esetén orvosi igazolás bemutatása szükséges. A tanfolyami díj nem visszatéríthető, új, előre egyeztetett időpontban lehet a tanfolyamot pótolni. 

További információ, jelentkezés: Csorba.Gyongyver@v30.hu