ÚSZÓTÁBOR A TÉLI SZÜNETBEN

A V.30 BELVÁROSI ÚSZÓISKOLÁBAN MINDIG MELEG VAN!

Töltse gyermeked a hosszú téli szünet végét a V.30 Belvárosi  Úszóiskola úszótáborában! Érdekes és izgalmas programok, valamint napi 2 úszófoglalkozás is szerepel a tábori menetrendben!

A tábor ideje: 2023. január 2-6. (hétfőtől péntekig)

2023. téli táborába várunk szeretettel minden 4-12 év közötti, 100 centimétert meghaladó magasságú gyermeket.

a TÁBOR DÍJA

A TÁBORI ÁR TARTALMAZ:

Mit hozzanak
a gyerekek?

a TÁBOROK TERVEZETT PROGRAMJA

FOGLALKOZÁSOK:

Szintfelmérést követően minden nap délelőtt és délután 1-1 úszásóra, vízi ügyességi játékok, sorverseny, kreatív foglalkozások, ismerkedés más sportágakkal (röplabda, tollas, foci, tánc, kosárlabda), ugrálóvár, kézműves foglalkozások, lufihajtógató bohóc, Prama Kids, sportvetélkedők. 

jelentkezés

A jelentkezéseket 2022. november végétől fogadjuk a téli szüneti úszótáborba.

A tábor ideje: 2023. január 2-6. (hétfőtől péntekig)

Táborra történő jelentkezés a V.30 Belvárosi Sportközpont honlapján található online űrlap kitöltésével vagy a Csorba.Gyongyver@v30.hu e-mail-címen lehet. A tábor díja elektronikus fizetéssel az online felületen való jelentkezést követően, illetve SZÉP kártyával is a recepción kiegyenlíthető.

A leadott jelentkezést követően válaszlevelet küldünk a regisztráció sikerességéről, és becsatolva a tábori szülői nyilatkozatot, aminek az előre kitöltésével és első napon való benyújtásával könnyíti a kezdő napon történő regisztrációt.

Jelentkezési és befizetési határidő: a táborozási hetet megelőző hét péntek 12 óra.
Lemondás:
betegség vagy egyéb okból a gyermek nem tud részt venni a táborban, lehetőség van azt lemondani. Betegség esetén orvosi igazolás bemutatása szükséges. A tábori díj visszatérítése csak részben és időarányosan lehetséges. A heti étkezési díj nem visszatéríthető. Lemondási határidő: a tábori napot megelőzően, 24 órával korábban, írásban: Csorba.Gyongyver@v30.hu