Dudik izidor

“Te is lehetsz szuperhős”.
Képessé teszem a vendégeimet uralni a testüket olyan módon ahogy azt a természet akarta. Mérnöki precizitással és komplett egészség szemléletmóddal segítek a legjobb eredményeidet, és jelenlegi céljaidat is túlszárnyalni. 

Rólam röviden

Dudik Izidor vagyok, polihisztor. Ami annyit tesz, hogy több szakmám végzettségem és tapasztalatom van az élet különböző területeiről. Többek között a sport, színművészet, TV Show műsor, műszaki, és építészet területéről, de leginkább a kedves barátságos mosolyomról ismernek meg az emberek és a sport szenvedélyemről. Minden körülmények között megtalálom a módját, hogy edzek és másokat is a mozgásra bíztatok.

EDZÉSEIMRŐL, SPECIALITÁSAIMRÓL

Edzéseim alapelve a funkcionális izomzat építés természetes anatómiai mozgásszabadság elérésére, megtartása mellett. Előtérben vannak a saját testsúlyos gyakorlatok, és azt kiegészítő eszközök (TRX , STEP pad, Keret állvány, labda, stb…). Több mint 10 év aktív sportolás után, 10 éves konditermi edzés tapasztalattal ötvöztem a hagyományos izom építést a funkcionális edzéssel mely a mozgás fajtákra és a testünk célszerű használatára fókuszál. Így lett a szuperhős edzés. Amelyben az egyén ideális állapotában esztétikus és szimetrikus izomzattal rendelkezik és hajlékonyságát megőrizve, képes precízen végrehajtani összetett mozdulatokat és azok gyors kombinnációját. Az ilyen képességekkel felruházott egyén gyorsan tud alkalmazkodni vegyes sportoláshoz és egészségesebben és fiatalosan küzdheti le a hétköznapi életszerű kihívásokat is.

VÉGZETTSÉGEIM

Színművészeti bizonyítványt már diákkoromban szereztem gyerek színjátszó társulat tagjaként
Mechatronikai mérnökként diplomáztam és dolgozam nemzetközi gyártástámogató mérnökként
Fitness instructor és Funkcionális trénerként végeztem  és személyi edző képzésem folyamatban.

Beszélt nyelvek

Angol
Német

Elérhetőségeim

E-mail: dudik.izidor@v30.hu
Telefon: +36 70 406 9773