Vida Balázs

„Egy biztonságos, jó hangulatú és inspiráló edzés keretein belül szeretném elérni, hogy a mozgás ne “kötelező” feladat legyen, hanem sokkal inkább egy kikapcsoló, sikerélményekben gazdag örömforrás.”

Rólam röviden

A sport szeretete már gyerekkorom óta velem van. 9 éves korom óta a kick-box köré épül fel az életem. 16 éve versenyszerűen űzöm, közel 10 éve vagyok válogatott kerettag. A rendszeres edzések megtanítottak a fegyelemre, küzdeni akarásra és mindig a lehető legjobbat hozzam ki magamból.

Az alapozások során ismertem meg a konditermes edzéseket, amelyek segítségével hatékonyabb és összetettebb edzésterveket tudtam összeállítani magamnak. Az akkor szerzett tudással és a megfelelő edzői segítséggel az összes korosztályos (18 év alatti) versenyt megnyertem, köztük számos országban megrendezett világkupákat, az utánpótlás Európa-bajnokságot,az Utánpótlás Világbajnokságot és a Felnőtt Országos Bajnokságot is. Az saját magamon tapasztalt eredmények alapján döntöttem el, hogy kick-box edzések mellett a konditermes edzésekre is nagy hangsúlyt fogok fektetni és a testépítés szakirányában is fejlesztem magam.

Jelenleg a Testnevelési Egyetem végzős hallgatója vagyok, testnevelő-edző szakon. Az egyetemmel párhuzamosan személyi-edző tanulmányaimat az International Sporttrainer Academy (ISA) képzésén szereztem meg.

EDZÉSEIMRŐL, SPECIALITÁSAIMRÓL

Edzőként folyamatosan továbbképzem magam és figyelemmel kísérem az új edzésformák, “trendek” ismeretét, melyet saját fittségem és fejlődésem érdekében is előszeretettel alkalmazom.

Az első konzultáció során felmért testi adottságok és meghatározott célok alapján készítem el az egyéni edzéstervet. Edzéseimet egy állapotfelmérés után az eredményektől függően tartom mindenképpen ügyelve arra, hogy változatosak, inspirálóak legyenek.

Tanulmányaim és tapasztalataim alapján, fontosnak tartom az edzés mellett a helyes étrend és a megfelelő regenerálódás betartását is, ezzel is minden alapot megteremtve a kitűzött cél maximális eléréséhez.

Célom, hogy azon embereknek, akik változtatni szeretnének életmódjukon segítséget nyújtsak vágyaik eléréséhez. Egy biztonságos, jó hangulatú és inspiráló edzés keretein belül szeretném elérni, hogy a mozgás ne „kötelező” feladat legyen, hanem sokkal inkább egy kikapcsoló, sikerélményekben gazdag örömforrás.

VÉGZETTSÉGEIM

BMSE – Kick-box sportedző

ISA – személyi-edző

Testnevelési Egyetem – Testnevelő-edző szak

Beszélt nyelvek

Angol

Elérhetőségeim

E-mail: vida.balazs@v30.hu

Tel.: +36 70 508 0531