Szauna varázs időpontok

Tedd magad töltőre a Wellness&Go-ban! Gyere el szauna varázs programjainkra, erősítsd immunrendszered a télre!

Mivel, a napos órák száma is arányosan csökken, így  jogosan vetődnek fel a mindenkit foglalkoztató kérdések: mi a legjobb immunrendszer-erősítő recept és hogyan lehetséges a betegségek elleni fokozott védekezés? Mielőtt megadnánk az általunk helyesnek vélt választ, nem árt tisztázni minek a védelme érdekében keressük a legoptimálisabb megoldást.

Az immunrendszer alapvető funkciója, hogy a szervezetünkbe kerülő és a betegséget kiváltó kórokozók ellen minden esetben sikerrel lépjen fel. Amennyiben optimális szinten tartjuk, úgy gond nélkül képes reagálni az őt ért “támadásokra”, ám ha elhanyagoljuk, visszaüthet a felelőtlenségünk!  Van, aki a patikákban és drogériákban vásárolható vitaminokra esküszik, míg mások, köztük a V.30 csapata, a teljes testi-lelki kikapcsolódásra. Ugyanis immunrendszerünk gyengélkedésének leggyakoribb oka nem másban, mint a mozgáshiányos életmódban keresendő. A megoldás kézenfekvő és a V.30 Belvárosi Sportközpont wellnessrészlege tálcán kínálja a kiváló lehetőségeket az őszi feltöltődésre.

A Wellness & Go szintjén gőzkabin, finn szauna, bioszauna és infrakabin, továbbá jakuzzi és gyógyvizes termálmedence szolgálja vendégeink testi-lelki kikapcsolódását.

A programok időpontjai:

  • január 7., vasárnap, kezdés: 18.00 h
  • január 21., vasárnap, kezdés: 18.00 h
  • január 28., vasárnap, kezdés: 18.00 h
  • február 4., vasárnap, kezdés: 18.00 h
  • február 18., vasárnap, kezdés: 18.00 h
  • február 25., vasárnap, kezdés: 18.00 h

A szauna varázs időtartalma 15-20 perc.
A program alatt létszámtól függően 3-5 felöntés van, melyet a szauna mester dönt el.

A szauna varázson szauna lepedő, vagy törölköző használata kötelező!
Előzetes bejelentkezésre nincs szükség, a jegyek a recepción vásárolhatóak a szabad helyek (max. 8 fő egy időpontban) függvényében.
A szauna varázson külön jegy megváltásával lehet részt venni, amely a meglévő bérlet és jegy mellé vásárolható.
Jegyár: 2.500 Ft, V. kerületi lakóhellyel rendelkező vendégek számára 2.000 Ft.

Megosztom

Facebook
Twitter
LinkedIn