RENDEZVÉNYHELYSZÍN BUDAPEST BELVÁROSÁBAN

Budapest szívében a Parlamenttől néhány perc sétára található a V.30 Belvárosi Sport- és Rendezvényközpont. Az építészeti jelentőséggel is bíró központot Skardelli György, Kossuth-díjas építész tervezte. Az eredmény önmagáért beszél.

V. KERÜLETI RENDEZVÉNYKÖZPONT

Világszínvonalú multifunkcionális rendezvényközpontunkban mobil falakkal változtatható tereknek köszönhetően, változatos, 20-150 fős rendezvények megtartására alkalmas a földszinti közösségi tér. Az emeleti sport- és rendezvénycsarnok 100-150 fős gálavacsorák, esküvők kiváló helyszíne. Budapest esti fényeinek lenyűgöző látványa tárul vendégeink elé páratlan atmoszférájú tetőteraszunkon. Egész napos csapatépítő programjaink során izgalmas újdonságokat kínálunk.

Oszd meg velünk elképzeléseidet, dőlj hátra és csapatunk mindent megtesz, hogy barátaid és kollégáid felejthetetlen élménnyel térjenek haza az V. kerületi rendezvényhelyszínünkről.

NÉZD MEG A V.30 BELVÁROSI RENDEZVÉNYKÖZPONT BEMUTATKOZÓ VIDEÓJÁT

rendezvényhelyszín Szolgáltatások

rendezvényhelyszín Házirend

A V.30 Belvárosi Sportközpont rendezvényhelyszínein érvényes Rendezvényes Általános Üzemelési és Működési Szabályzatát az alábbi linkre kattintva érheti el.

V.30 RÁÜMSZ letöltése

Aktuális híreink

Elérhetőségünk

NYITVATARTÁS

Hétfő – péntek:
6.00 – 22.00
Szombat – vasárnap:
8.00 – 20:00
ünnepnapokon:
8.00 – 20.00

információ és árajánlat kérés

Információ és ajánlatkérés: 
[email protected] 

Ács Mónika rendezvényüzletág-vezető
+36 70 524 3164
[email protected]

Heinrich Gergely
Rendezvényszervező
+36 70 799 7381
[email protected]

DÍJAINK, ELISMERÉSEINK

Previous slide
Next slide