AQUAFITNESZ A BELVÁROS SZÍVÉBEN A V.30 BELVÁROI SPORTKÖZPONTBAN

Az aquafitnesz olyan vízben végzett gyakorlatok összességét jelenti, amelyek leginkább az aerobik és a gimnasztika gyakorlatait ötvözve jótékony hatást fejtenek ki a szervezetre. 

MIÉRT HASZNOS AZ AQUAFITNESZ?

Az aquafitnesz sokoldalúan fejleszti a kondíciót, a koordinációs képességeket, az ízületeink mozgékonyságát, miközben kíméli az ízületeket és a mozgatórendszert.

Kortól, nemtől függetlenül bárkinek ajánljuk:

  • tartási rendellenességben (gerinc-, mellkasdeformitással) szenvedőknek,
  • műtét utáni rehabilitáció keretein belül,
  • ízületi problémákkal küszködőknek,
  • szív- és érrendszeri bántalmak esetén,
  • időseknek, akik nehezebben mozognak, és
  • bárkinek, aki szereti a vizes közeget, de számára az úszás monoton, unalmas.

AQUAFITNESZ TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Az aquafitnesz foglalkozásokon NEM KÖVETELMÉNY az úszástudás, ugyanis kifejezetten erre a mozgásformára kifejlesztett öveket használunk, amelyek fenntartanak a víz felszínén. Az aquafitnesz ennek köszönhetően teljesen biztonságos.   

A foglalkozásokhoz szükséges felszerelést mi adjuk, a résztvevőknek csupán fürdőruhát (lehetőleg egyrészest), papucsot és törölközőt kell magukkal hozniuk. Előzetes bejelentkezés nem szükséges, de érdemes az aquafitnesz óra kezdete előtt 10–15 perccel megérkezni a kényelmes jegyvásárlás, illetve előkészülés érdekében.

Aquafitnesz foglalkozások időpontjai:
kedd és csütörtök reggel 7.00 - 7.45-ig
hétfő és csütörtök délután 18.15 - 19.00-ig

Aktuális áraink itt láthatóak:

Az aquafitnesz jegy kizárólag a foglalkozáson való részvételre jogosít, azzal egyéb uszodai szolgáltatást nem lehet igénybe venni. Az aquafitnesz órákra érkezők a wellnessrészleg és az uszoda egyéb szolgáltatásait nem vehetik igénybe! Amennyiben túllépik a foglalkozási időkeretet, pótdíjat kötelesek fizetni a meghirdetett árlista szerint.