Event Budapest szívében

Az V. kerületi multifunkciós épület számtalan rendezvénytípus kiszolgálására alkalmas.  Legyen szó bármilyen céges eseményről, sajtótájékoztatóról, konferenciáról, tréningről, meetingről, termékbemutatóról vagy kiállításról, vásárról; de fogadások, bálok, bankettek, esküvők és családi események kiváló helyszínéül is szolgálhat.

TECHNIKAI SZOLGÁLTATÁSOK A RENDEZVÉNYHELYSZÍNEN

A V.30 Sportközpont földszinti Multifunkciós termei, valamint a Szekcióterem beépített vetítéssel és hangosítással vannak felszerelve.

A Rendezvénycsarnokban a 12 darab riggelési pontnak és beépített hídrendszernek köszönhetően kiemelkedően összetett rendezvénytechnika is megvalósítható oly módon, hogy az nem vesz el hasznos térből.

Rendezvénytechnikai eszközök, hang- és fénytechnikai berendezések, rendezvénybútorok és kiegészítők széles skálája áll az események rendelkezésére.

PARKOLÁS A RENDEZVÉNY HELYSZÍNÉN

Rendezvényhelyszínünk minden egyes négyzetcentiméterét hasznosan alakították ki a megálmodói. Mivel elsősorban a sport célok lebegtek a szemük előtt, ezért az intézmény nem rendelkezik saját parkolóhelyekkel, de elhelyezkedése szempontjából kiválóan megközelíthető.  Környékbeli parkolóházak (Liberty Square, Bazilika Garázs, stb.), valamint a környező utcák földfelszíni parkolóhelyei – térítés ellenében – rendelkezésre állnak.

CATERING A RENDEZVÉNYHELYSZÍNEN

A ház vendéglátói szolgálatát a piac 18 éve meghatározó szereplője, a Corvina Party Service kizárólagossággal látja el. Legyen szó különlegesről vagy hagyományosról, hideg vagy meleg, édes vagy sós, a Corvina Party Service mindig az alkalomhoz illően készíti el az adott rendezvény menüjét a megrendelő és a vendégei legnagyobb megelégedettségére.

Gálavacsorák, céges rendezvények, sportesemények, esküvők és egyéb rendezvények során finomabbnál-finomabb falatokkal, italokkal, koktélokkal szolgálnak.

Elérhetőségünk

KAPCSOLAT

Vadász utca 30. Budapest
1054

info@v30.hu
+36 70 662 8690
+36 70 662 8688

TÉRKÉP MEGTEKINTÉSE

NYITVATARTÁS

Hétfő – péntek:
6.00 – 22.00
Szombat – vasárnap:
8.00 – 20:00
ünnepnapokon:
8.00 – 20.00

információ és árajánlat kérés

Információ és ajánlatkérés: 
rendezveny@v30.hu 

Ács Mónika rendezvényüzletág-vezető
+36 70 524 3164
acs.monika@v30.hu

Heinrich Gergely
Rendezvényszervező
+36 70 799 7381
heinrich.gergely@v30.hu

DÍJAINK, ELISMERÉSEINK

Előző
Következő