NYÁRI ÚSZÓTÁBOR ÉS INTENZÍV ÚSZÁSTANFOLYAM

Ha eljön a vakáció ideje, irány a V.30 Belvárosi  Úszóiskola vizes nyári úszótáborai! Érdekes és izgalmas, hetente változó programokkal!

2023 nyarától várunk szeretettel minden 4-12 év közötti, 100 centimétert meghaladó magasságú gyermeket különböző nyári úszótáborainkba és intenzív úszás tanfolyamunkra!

v30_uszoiskola_gyermek_uszasoktatas

NÉZD MEG A SWIM&GO USZODA BEMUTATKOZÓ VIDEÓJÁT:

aZ ÚSZÓTÁBOR DÍJA

Az úszóTÁBORI
alap ÁR
TARTALMAZ:

Az úszóTÁBORI ÁR
+ Falmászás TARTALMAZ:

Az extra úszóTÁBORI ÁR TARTALMAZ:

*Superfly programot, min. 10 fő jelentkezése és befizetése esetén tudjuk indítani.

HELYSZÍN

A Belváros szívében található új sport- és élményközpontban található 4 pályás, 25 méteres medence, tanmedence, termálvizes wellness részleg, szaunák (finn, infra, bio), gőzkabin, jakuzzi, röplabda-, kosárlabda-, tollaslabdapálya, teqball asztalok, fitneszközpont, sportstúdiók (jóga, aerobik, funkcionális edzés) és Budapest második legmagasabb mászófala.

Uszodánk vize nem irritálja a gyermekek érzékeny bőrét és szemét, mivel korszerű technológiának köszönhetően – UV-fertőtlenítés, antibakterizálás, csírátlanítás és perlitszűrést követően – jelentősen kevesebb vegyszert használunk. 25 méteres úszómedencénk hőmérséklete 26-28 °C, tanmedencénk vizének hőmérséklete 30-32 °C.
Szakképzett, angolul is beszélő oktatóink délelőtt és délutáni úszásoktatással és egész napos programokkal várják a gyerekeket. A tábor ideje alatt állandó orvosi ügyeletet biztosítunk.

Medencék

ÚSZÓMEDENCE

Méret: 25 m x 10 m, 4 sávos
Vízmélység: 1,7 m
Vízhőfok: 26-28 °C

TANMEDENCE

Méret: 10 m x 5 m
Vízmélység: 0,8 m, melyet tudunk változtatni
Vízhőfok: 30-32 °C

aZ ÚSZÓTÁBOROK
TERVEZETT PROGRAMJA

Mit hozzanak
a gyerekek?

jelentkezés

A jelentkezéseket 2023 márciusától fogadjuk táborainkra, illetve intenzív úszástanfolyamainkra.

Táborra történő jelentkezés a V.30 Belvárosi Sportközpont honlapján található online űrlap kitöltésével vagy a Csorba.Gyongyver@v30.hu e-mail-címen lehet. A tábor díja elektronikus fizetéssel az online felületen való jelentkezést követően, illetve SZÉP kártyával is a recepción kiegyenlíthető.

A leadott jelentkezést követően válaszlevelet küldünk a regisztráció sikerességéről, és becsatolva a tábori szülői nyilatkozatot, aminek az előre kitöltésével és első napon való benyújtásával könnyíti a kezdő napon történő regisztrációt.

Jelentkezési és befizetési határidő: a tábori létszám limitált, így kizárólag regisztrált táborozók számára tudunk helyet biztosítani, melynek végső határideje a táborozási hetet megelőző hét péntek 12 óra.
Lemondás:
betegség esetén, orvosi igazolás bemutatásával lehetőség van a tábori díjat részarányosan jóváírni egy következő táborra. A heti étkezési díj nem visszatéríthető. A lemondás írásban lehetséges az alábbi címen: Csorba.Gyongyver@v30.hu

INTENZÍV ÚSZÁS

Nyári tábori turnusaink mellet elindítjuk a turnusokban zajló, intenzív úszástanfolyamunkat, melyre 4 éves kortól várjuk a jelentkezőket. Különböző szinteken, a vízhez szoktatótól egészen a haladó szintig képzünk csoportokat, igény szerint. A tanfolyam végére a hatékony úszásoktatási technikának köszönhetően és a szakképzett oktatóink által látványos fejlődést és magabiztosságot tapasztalhatunk gyermekeinken.

Az intenzív úszástanfolyamunk egész nyáron zajlik, 10 és 5 napos turnusokban (hétfőtől péntekig), minden nap 16:45 – 17:30-ig.

5 napos intenzív úszástanfolyam turnusai:

 • 1. turnus: június 19-23.
 • 2. turnus: június 26-30.
 • 3. turnus: július 03-07.
 • 4. turnus: július 10-14.
 • 5. turnus: július 17-21.
 • 6. turnus: július 24-28.
 • 7. turnus: július 31. – augusztus 04. 
 • 8. turnus: augusztus 07-11.
 • 9. turnus: augusztus 14-18.
 • 10. turnus augusztus 21-25.

10 napos intenzív úszástanfolyam turnusai:

 • 1. turnus: június 19-30.
 • 2. turnus: július 03-14.
 • 3. turnus: július 17-28.
 • 4. turnus: július 31. – augusztus 11. 
 • 5. turnus: augusztus 14-25.

A tanfolyam ára: 10 napra 26.000 Ft/fő, 5 napra 17.000 Ft/fő.
Belvárosi ár*: 10 napos turnus 24.000 Ft/fő, 5 napos turnus 16.000 Ft/fő
*Belvárosi árat azon gyermekek vehetnek igénybe, akik az V. kerületben bejelentett lakóhellyel rendelkeznek.

A gyermekek első alkalommal szintfelmérőn vesznek részt, és az úszástudásuknak megfelelő csoportba kerülnek.

Tanfolyamra jelentkezni a V.30 Belvárosi Sportközpont honlapján található online űrlap kitöltésével vagy a Csorba.Gyongyver@v30.hu e-mail-címen lehet. Amennyiben e-mail formájában szeretne jelentkezni küldje el gyermeke nevét, életkorát, szülői elérhetőséget és azt, hogy melyik időpontban szeretnének jönni.

Minden jelentkezésre e-mailben visszaigazolást küldünk, mely a további információkat is tartalmazza.

Lemondás: betegség vagy egyéb okból a gyermek nem tud részt venni az úszástanfolyamon, lehetőség van azt lemondani. Lemondási határidő: a tanfolyamkezdést megelőzően, 24 órával korábban, írásban: Csorba.Gyongyver@v30.hu. Betegség esetén orvosi igazolás bemutatása szükséges. A tanfolyami díj nem visszatéríthető, új, előre egyeztetett időpontban lehet a tanfolyamot pótolni. 

További információ, jelentkezés: Csorba.Gyongyver@v30.hu

Felhívjuk a kedves Szülők figyelmét, hogy az oktatásokon nem tudtok részt venni, öltöztetés után kérjük, az aulában várjátok meg az oktatás végét!