NYÁRI ÚSZÓTÁBOR ÉS INTENZÍV ÚSZÁSTANFOLYAM

Ha eljön a vakáció ideje, irány a V.30 Belvárosi  Úszóiskola vizes nyári úszótáborai! Érdekes és izgalmas, hetente változó programokkal!
Az intenzív úszástanfolyam részleteit az oldal alján találod!

2024 nyarától várunk szeretettel minden 4-12 év közötti, 100 centimétert meghaladó magasságú gyermeket különböző nyári úszótáborainkba és intenzív úszás tanfolyamunkra!

9 turnus, hétköznaponként
2024. június 24. – augusztus 23. között

v30_uszoiskola_gyermek_uszasoktatas

Támogatások belvárosi gyermekek részére

egész nyáron!

Belvárosi gyermekek részére a nyári tábor összes turnusára egyszeri 15.000 forint/fő támogatás igényelhető Belváros Önkormányzata jóvoltából. 

Ráadásul az első 80 belvárosi gyermek egyszeri 15.000 forint/fő támogatás igényelhet a Belvárosi Szabadidő Sportegyesület jóvoltából a nyári napközis úszótábor utolsó 5 turnusára, vagyis: július 22-26., július 29. – augusztus 02., augusztus 05-09., augusztus 12-16., augusztus 21-23. (3 napos tábor).

A 3 napos tábori hétre a [email protected] e-mail címen keresztül lehet jelentkezni, fizetni pedig a V.30 recepcióján személyesen lehetséges.

Egy gyermek csak egy alkalommal veheti igénybe az önkormányzati támogatást, és egy alkalommal a sportegyesületi támogatást.

NÉZD MEG A SWIM&GO USZODA BEMUTATKOZÓ VIDEÓJÁT:

aZ ÚSZÓTÁBOR DÍJA

Az úszóTÁBORI
alap ÁR TARTALMAZ:

Az extra úszóTÁBORI ÁR TARTALMAZ:

HELYSZÍN

A Belváros szívében található új sport- és élményközpontban található 4 pályás, 25 méteres medence, tanmedence, termálvizes wellness részleg, szaunák (finn, infra, bio), gőzkabin, jakuzzi, röplabda-, kosárlabda-, tollaslabdapálya, teqball asztalok, fitneszközpont, sportstúdiók (jóga, aerobik, funkcionális edzés) és Budapest második legmagasabb mászófala.

Uszodánk vize nem irritálja a gyermekek érzékeny bőrét és szemét, mivel korszerű technológiának köszönhetően – UV-fertőtlenítés, antibakterizálás, csírátlanítás és perlitszűrést követően – jelentősen kevesebb vegyszert használunk. 25 méteres úszómedencénk hőmérséklete 26-28 °C, tanmedencénk vizének hőmérséklete 30-32 °C.
Szakképzett, angolul is beszélő oktatóink délelőtt és délutáni úszásoktatással és egész napos programokkal várják a gyerekeket. A tábor ideje alatt állandó orvosi ügyeletet biztosítunk.

Medencék

ÚSZÓMEDENCE

Méret: 25 m x 10 m, 4 sávos
Vízmélység: 1,7 m
Vízhőfok: 26-28 °C

TANMEDENCE

Méret: 10 m x 5 m
Vízmélység: 0,8 m, melyet tudunk változtatni
Vízhőfok: 30-32 °C

ÚSZÓTÁBORi Turnusok

 • június 24-28.
 • július 1-5.
 • július 8-12.
 • július 15-19.
 • július 22-26.
 • július 29. – augusztus 2.
 • augusztus 5-9.
 • augusztus 12-16.
 • augusztus 21-23. (3 napos tábor)
  A 3 napos tábori hétre a [email protected] e-mail címen keresztül tudnak jelentkezni, fizetni pedig a recepciónkon személyesen tudnak.

aZ ÚSZÓTÁBOROK
TERVEZETT PROGRAMJA

9 turnus, hétköznaponként
2024. június 24. – augusztus 23. között

Minden turnus keddi napján 11 órától ismeretterjesztő és interaktív előadás sorozatok.

Minden turnus szerdai napján 15 órától gyerek PRAMA sportélmény óra (extra úszótáborosok számára).

Minden turnus csütörtöki napján 15 órától falmászás (extra úszótáborosok számára).

Minden turnus pénteki napján 11 órától gyerekjóga foglalkozás (extra úszótáborosok számára).

Mit hozzanak
a gyerekek?

jelentkezés

A jelentkezéseket 2024 áprilisától fogadjuk táborainkra, illetve intenzív úszástanfolyamainkra.

Táborra történő jelentkezés a V.30 Belvárosi Sportközpont honlapján található online űrlap kitöltésével vagy a [email protected] e-mail-címen lehet. A tábor díja elektronikus fizetéssel az online felületen való jelentkezést követően, illetve SZÉP kártyával is a recepción kiegyenlíthető.

A leadott jelentkezést követően válaszlevelet küldünk a regisztráció sikerességéről, és becsatolva a tábori szülői nyilatkozatot, aminek az előre kitöltésével és első napon való benyújtásával könnyíti a kezdő napon történő regisztrációt.

Jelentkezési és befizetési határidő: a tábori létszám limitált, így kizárólag regisztrált táborozók számára tudunk helyet biztosítani, melynek végső határideje a táborozási hetet megelőző hét péntek 12 óra.
Lemondás:
betegség esetén, orvosi igazolás bemutatásával lehetőség van a tábori díjat részarányosan jóváírni egy következő táborra. A heti étkezési díj nem visszatéríthető. A lemondás írásban lehetséges az alábbi címen: [email protected]

A nyári úszótáborban kép- és videófelvétel készül, amelynek célja, a nyári úszótábor hangulatának, eredményeinek megörökítése. A felvételek készítője és felhasználója az V.30 Belvárosi Sportközpont és az V. kerületi önkormányzat. Az elkészült felvételek a V.30 Belvárosi Sportközpont honlapján, V. kerület folyóirataiban és közösségi felületein, honlapjain is közzétételre kerülhetnek.

INTENZÍV ÚSZÁSOKTATÁS

Nyári tábori turnusaink mellett elindítjuk a turnusokban zajló, intenzív úszástanfolyamunkat, melyre 4 éves kortól várjuk a jelentkezőket. Különböző szinteken, a vízhez szoktatótól egészen a haladó szintig képzünk csoportokat, igény szerint. A tanfolyam végére a hatékony úszásoktatási technikának köszönhetően és a szakképzett oktatóink által látványos fejlődést és magabiztosságot tapasztalhatunk gyermekeinken.

Az intenzív úszástanfolyamunk egész nyáron zajlik, 10 és 5 napos turnusokban (hétfőtől péntekig), minden nap 16:30 – 17:15-ig.

5 napos intenzív úszástanfolyam turnusai:

 • 1. turnus: június 24-28.
 • 2. turnus: július 01-05.
 • 3. turnus: július 08-12.
 • 4. turnus: július 15-19.
 • 5. turnus: július 22-26.
 • 6. turnus: július 29. – augusztus 02.
 • 7. turnus: augusztus 05-09. 
 • 8. turnus: augusztus 12-16.
 • 9. turnus: augusztus 21-23. (3 napos turnus)

10 napos intenzív úszástanfolyam turnusai:

 • 1. turnus: június 24. – július 05.
 • 2. turnus: július 08-19.
 • 3. turnus: július 22. – augusztus 02.
 • 4. turnus: augusztus 05. – augusztus 16. 

A tanfolyam ára: 10 napra 27.000 Ft/fő, 5 napra 18.000 Ft/fő
Belvárosi ár*: 10 napos turnus 24.000 Ft/fő, 5 napos turnus 16.000 Ft/fő
A tanfolyam ára: 3 napra (aug. 21-23.) 14.000 Ft/fő
Belvárosi ár* 3 napos turnus esetén (aug. 21-23.) 12.500 Ft/fő

*Belvárosi árat azon gyermekek vehetnek igénybe, akik az V. kerületben bejelentett lakóhellyel rendelkeznek.

A gyermekek első alkalommal szintfelmérőn vesznek részt, és az úszástudásuknak megfelelő csoportba kerülnek.

Tanfolyamra jelentkezni a V.30 Belvárosi Sportközpont honlapján található online űrlap kitöltésével vagy a [email protected] e-mail-címen lehet. Amennyiben e-mail formájában szeretne jelentkezni küldje el gyermeke nevét, életkorát, szülői elérhetőséget és azt, hogy melyik időpontban szeretnének jönni.

Minden jelentkezésre e-mailben visszaigazolást küldünk, mely a további információkat is tartalmazza.

Lemondás: betegség vagy egyéb okból a gyermek nem tud részt venni az úszástanfolyamon, lehetőség van azt lemondani. Lemondási határidő: a tanfolyamkezdést megelőzően, 24 órával korábban, írásban: [email protected]. Betegség esetén orvosi igazolás bemutatása szükséges. A tanfolyami díj nem visszatéríthető, új, előre egyeztetett időpontban lehet a tanfolyamot pótolni. 

További információ, jelentkezés: [email protected]

Felhívjuk a kedves Szülők figyelmét, hogy az oktatásokon nem tudtok részt venni, öltöztetés után kérjük, az aulában várjátok meg az oktatás végét!