uszoda budapest szívében

A V.30 Belvárosi Sportközpont uszoda részlegén kiemelt figyelmet fordítunk az egészségmegőrzésre és a rekreációra, ugyanakkor fontosnak tartjuk a biztonságos szintű úszástudás elsajátítását is. Ehhez a –1. szinten található tanmedence, illetve a –2. szinten található 4 sávos, 25 méteres medence áll vendégeink rendelkezésére.

Belvárosi uszodánkban elindítottuk Swim & Go minőségi úszásoktatási programjainkat is, amelyekhez már babakortól kezdve lehet csatlakozni. Óvodásoknak, iskolásoknak és felnőtteknek indított csoportjainkban, illetve magánórák keretein belül egész évben biztosítunk az uszodában úszásoktatást, mert egyik célunk, hogy a kerületünkben élő gyerekek még az általános iskola befejezése előtt megtanulhassanak úszni.

Úszóvendégeink részére a teljes nyitvatartás ideje alatt – így az oktatási időszakokban is – fenntartunk legalább egy szabad sávot, hogy zavartalanul hódolhassanak úszásszenvedélyüknek. Az úszójegy – vagy bármelyik szolgáltatás – megvásárlása a Házirend elfogadását is jelenti, amelynek betartása kötelező.

uszodai Szolgáltatások

NÉZD MEG A SWIM&GO USZODA BEMUTATKOZÓ VIDEÓJÁT:

BELVÁROSI SENIOR ÚSZÓPROGRAM

Fokozottan odafigyelünk a kerületben élő szépkorúak életminőségére is, hiszen célunk, hogy annak megőrzését, illetve javítását elősegítsük. Az V. kerületi lakcímkártyával rendelkező, ezüstkorú vendégeinknek kedvezményes hétvégi úszáslehetőséget biztosítunk.

Az úszás egy olyan sport, amely számos előnnyel jár minden korosztály számára. Az idősebb korosztály számára különösen hasznos, mivel az úszás leveszi az ízületekről és az izmokról a gravitáció terhét, így a mozgás könnyebbé válik.

BELVÁROSI GYERMEK, IFJÚSÁGI ÉS FELNŐTT ÚSZÁSOKTATÁSI PROGRAM

Az úszás nagyon hasznos sport a gyermekek számára, mivel számos előnnyel jár a fejlődésük szempontjából. Az úszás segít az izomfejlődésben, erősíti a szív- és érrendszert, javítja a légzést és növeli az állóképességet. Emellett az úszás fejleszti a koordinációs és egyensúlyi képességeket, ami különösen fontos a gyerekek számára. Az úszás különösen jó sport azoknak a gyermekeknek, akiknek allergiájuk vagy asztmájuk van.

Úszásoktatásunk tudományos módszertanon alapul, amelyet a Testnevelési Egyetemen végzett oktatóink sikerrel alkalmaznak a V.30 Belvárosi Sportközpont egységesített oktatási rendszerében. Az úszásoktatási tananyag egymásra épülő szintjeinek oktatását gyermek, ifjúsági és felnőtt vendégeinknek is biztosítjuk. Kollégáink társalgási szinten beszélnek angolul.

az úszásoktatás menete

Az úszni tanulókat szintfelmérés után a tudásuknak megfelelő csoportokba osztjuk be, amely a fejlődésükkel azonos ütemű úszástudás elsajátítását biztosítja. Vízhez szoktató foglalkozásainkat aprócska vendégeink a tanmedencében kezdik, hogy később, a megfelelő úszásszintet elérve a nagymedencében is gyakorolhassanak. Uszodánkban a csoportos oktatásainkat elsősorban gyermekek részére indítjuk, de magánoktatás keretében is szeretettel várjuk a gyermekeket és a felnőtteket is. Uszodánkban tanórarendszerű oktatás folyik, nyaranta turnusos, illetve hétköznaponként pedig napközis táborokat is szervezünk.

Vízfelületbérlésre nincs lehetőség.
Az uszoda medencefoglaltságát honlapunkon, illetve Facebook-oldalunkon követheted figyelemmel, de a recepción is kérhetsz felvilágosítást. A változtatás jogát fenntartjuk.

Az úszásoktatást a földszinti közösségi térben kihelyezett LED-kijelzőkön követheted figyelemmel, de szeretettel várunk kávézónkban is.

HIGIÉNIAI SZABÁLYOK az uszodában

Az uszoda higiéniai előírásainak maximális betartása mindannyiunk közös érdeke, ezért a hatályos ÁNTSZ-szabályok szerint medencéinkben az úszósapka használata és a vizes helyiségek közösségi területein papucs viselése, továbbá az úszás előtti zuhanyzás kötelező. Vizes részlegeink teljes területén tilos az utcai lábbeli viselete! Az uszoda medenceterében papucs vagy lábzsák viselete kötelező! A nyitvatartás teljes ideje alatt a létesítmény egész területén takarítószolgálat gondoskodik a tisztaságról. Öltözőinkbe élelmiszert behozni és/vagy a szekrényekben élelmiszert tárolni tilos. A V.30 területén található kávézóban kizárólag az ott vásárolt élelmiszerek fogyaszthatók, ételt-italt behozni tilos.

kiegészítő szolgáltatások

Értékmegőrzőnket vendégeink a szolgáltatásink igénybevételének ideje alatt ingyenesen, letét ellenében használhatják. Kamerával védett értékmegőrző rekeszmérete 145 x 175 x 175 mm, amely így kisméretű tablet, telefon, pénztárca és kulcsok megőrzésére alkalmas. Olyan tárgyakat, amelyek nem férnek el biztonsági kazettáinkban, nem áll módunkban értékmegőrzésre átvenni. Ilyenek a csomagok, táskák, hátizsákok, laptopok stb. 

biztonság az uszodában

Létesítményünk teljes területén kamerarendszer működik 0–24 órás biztonsági felügyelet mellett. A V.30 munkatársai évente kétszer életmentő és elsősegélynyújtó képzésen, továbbá szimulációs mentési gyakorlaton vesznek részt.

COVID-megelőzési intézkedéseink:

  • Medencéink vizét környezettudatos módon, UV-technológiával tisztíjuk és antibakterizáljuk, így a vegyszerhasználatot a felére tudtuk csökkenteni.
  • Légtechnikánk karbantartásához és antibakterizálásához UV-lámpát használunk.
  • Kézmosóinkban antibakteriális szappant biztosítunk.
  • Érintésmentes fizetésre lehetőséget biztosítunk.
  • A sportközpontban kötelező a saját törölköző használata. Otthon felejtett törölköző esetén a recepción törölköző vásárolható. Törölköző használata nélkül a szolgáltatások igénybevétele megtagadható. A higiéniai előírások értelmében törölközőt bérbe nem áll módunkban adni.

Medencék

Az uszoda Swim & Go jeggyel vagy érvényes bérlettel vehető igénybe az aktuális árlista szerinti időtartam ideje alatt.

ÚSZÓMEDENCE

Méret: 25 m x 10 m, 4 sávos
Vízmélység: 1,7 m
Vízhőfok: 26-28 °C

TANMEDENCE

Méret: 10 m x 5 m
Vízmélység: 0,8 m, melyet tudunk változtatni
Vízhőfok: 30-32 °C

Aktuális híreink

Elérhetőségünk

NYITVATARTÁS

Hétfő – péntek:
6.00 – 22.00
Szombat – vasárnap:
8.00 – 20:00
ünnepnapokon:
8.00 – 20.00

Vízfelület hasznosítása, medencefoglaltság, úszásoktatás

Csorba Gyöngyvér
uszoda menedzser

+36 70 437 6401
[email protected] 

DÍJAINK, ELISMERÉSEINK

Previous slide
Next slide