A V.30 uszoda kategóriában a legmagasabb ötcsillagos minősítést kapta

A Magyar Fürdőszövetség Minősítő Bizottsága szakmai szempontok alapján értékelte az uszodát, és javaslatukat a Nemzetgazdasági Minisztérium felé felterjesztette.

A Nemzetgazdasági Minisztérium az általa létrehozott és működtetett Nemzeti Tanúsító Védjegy használatát jóváhagyta, a védjegyhasználati szerződést a Magyar Fürdőszövetség, mint üzemeltető a Sportközpont Kft.-vel megkötötte. A szerződés megkötésével a Sportközpont jogosultságot szerzett a tanúsító oklevél és a védjegytábla használatára, 5 év időtartamra.

A Nemzeti Tanúsító Védjegy célja, hogy hiteles információt nyújtson a vendégek részére a fürdőszolgáltatás minőségéről, pozicionálja a fürdőket, segítve ezzel a vendégeket az egyes fürdők közötti választás során.

A folyamatos minőség fenntartását célozza, a rendszeres időszaki ellenőrzés, mely szakmai szempontrendszer alapján történik és vizsgálja a védjegyhasználat jogszerűségét, a minősítési kritériumok fenntartását. Az első ellenőrzés a minősítés megszerzését követő 6 hónapon belül, majd az érvényességi idő alatt legalább még egy időpontban megtörténik.

A Nemzeti Tanúsító Védjegy öt kategóriában szerezhető meg – gyógyfürdő, élményfürdő, wellnessfürdő, strand, uszoda -, 1-5 csillagos besorolással.

Megosztom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn