Adományzáró kutyás jóga óra

Hiszünk abban, hogy vannak ügyek, amelyek mellett érdemes teljes vállszélességgel kiállni, ezért indítottunk Töltsünk meg minél több tálat! elnevezéssel adománygyűjtő kampányt a Vigyél Haza Alapítvány gondozásában lévő árva és sérült kutyái javára.

Az adománygyűjtés pedig egy igazán különleges eseménnyel zárult február 12-én este 18 órakor. Először szerveztünk kutyás jógát, amivel azoknak akartunk kedveskedni, akik legalább 5 ezer Ft-os támogatást dobtak a felmatricázott és a recepción kihelyezett ládába.

Az esemény különleges vendégei:
Gelencsér Tímea örökbefogadott kutyusával, Fügével,
Cserpes Laura kutyusával Arcie-val érkezett,
Róza kutyusával, Nugáttal, aki kampányunk arca volt és már szerető gazdira lelt Róza személyében.

De mi is az a kutyás jóga és miért különleges?

A kutyás jóga egy szórakoztató, örömteli és imádnivaló formája a testmozgásnak. Több, mint egy hétköznapi jóga, mivel az órákon a különböző jógagyakorlatok végrehajtása közben kutyusok szaladgálnak és játszanak körülöttünk. Sőt, a legtöbb esetben részesei is lehetnek a gyakorlatoknak, így a lótuszpóz végzése közben egy kutya pihenhet az ölünkben. A kontrollált foglalkozásért szakképzett V.30 jógaoktató felelt, aki mind a mozgásforma, mint az állatok kiemelkedő tudója és ismerője, így egy percig sem kellett attól tartani, hogy bármi baj történhet.

Az összegyűlt adományokat hamarosan átadjuk, amiről képes beszámolónkat honlapunkon és közösségi médiás felületeinken is közzétesszük.

Megosztom

Facebook
Twitter
LinkedIn