EnglishHungarian

AQUAFITNESZ

AQUAFITNESZ

Aquafitnesz a belváros szívében, a V.30 Sportközpontban. Az aquafitnesz olyan vízben végzett gyakorlatok összességét jelenti, amelyek leginkább az aerobik és a gimnasztika gyakorlatait ötvözve jótékony hatást fejtenek ki a szervezetre. Az aquafitnesz sokoldalúan fejleszti a kondíciót, a koordinációs képességeket, az ízületeink mozgékonyságát, miközben kíméli az ízületeket és a mozgatórendszert.

Kortól, nemtől függetlenül bárkinek ajánljuk:

  • tartási rendellenességben (gerinc-, mellkasdeformitással) szenvedőknek,
  • műtét utáni rehabilitáció keretein belül,
  • ízületi problémákkal küszködőknek,
  • szív- és érrendszeri bántalmak esetén,
  • időseknek, akik nehezebben mozognak, és
  • bárkinek, aki szereti a vizes közeget, de számára az úszás monoton, unalmas.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

A foglalkozásokon NEM KÖVETELMÉNY az úszástudás, ugyanis kifejezetten erre a mozgásformára kifejlesztett öveket használunk, amelyek fenntartanak a víz felszínén. Az aquafitnesz ennek köszönhetően teljesen biztonságos.   

A foglalkozásokhoz szükséges felszerelést mi adjuk, a résztvevőknek csupán fürdőruhát (lehetőleg egyrészest), papucsot és törölközőt kell magukkal hozniuk. Előzetes bejelentkezés nem szükséges, de érdemes az óra kezdete előtt 10–15 perccel megérkezni a kényelmes jegyvásárlás, illetve előkészülés érdekében.

Oktatási időpontok: kedd és csütörtök 18.15 - 19.00 óráig

Első foglalkozás október 5-én 18.15-től

Aktuális áraink itt láthatóak:

Az Aquafitnesz jegy kizárólag a foglalkozáson való részvételre jogosít, azzal egyéb uszodai szolgáltatást nem lehet igénybe venni. Az Aquafitnesz órákra érkezők a wellnessrészleg és az uszoda egyéb szolgáltatásait nem vehetik igénybe! Amennyiben túllépik a foglalkozási időkeretet, pótdíjat kötelesek fizetni a meghirdetett árlista szerint.

EnglishHungarian