Gaal Michael Ambrose

Arra koncentrálok, hogy a testet és a lelket egyensúlyban tartsam, és segítsek ügyfeleimnek teljesítményük javításában – a pályán, az edzőteremben és az életben.

Rólam röviden

Szia! Michael Vagyok! Akár a focipályán, akár egy harcművészeti dojo-ban, akár a konditeremben, a sport kiskorom óta a szenvedélyem.

OCE minősítésű személyi edzőként több mint 5 éves tapasztalattal rendelkezem a fitnesziparban. Klienseim között vannak profi-sportolók, sportcsapatok, műtétekből vagy sérülésekből felépülő emberek, valamint az emberek, akik érdeklődnek fitneszük és közérzetük javítása iránt.

Az edzésmódszerem megközelítése teljes körű, segít abban, hogy a legjobbat hozza ki önmagából és elérje céljait olyan módon, amely egyszerre hatékony és élvezetes.

Alig várom, hogy együtt dolgozzunk, hogy segítsünk elérni a céljaid!

EDZÉSEIMRŐL, SPECIALITÁSAIMRÓL

Fiatalon kezdtem a harcművészeti utamat. A Goju Kai és a Zen Do Kai harcművészeti tanítványaként lehetőségem nyílt arra, hogy nagy tiszteletben álló harcművészeti oktatókkal eddzek. Amellett, hogy a harcművészetet a mag erejének, erejének, erőnlétének és rugalmasságának fejlesztésére gyakorolja, a harcművészetek is jól ismertek az elme fegyelemre, egyensúlyra és nyugalomra való neveléséről. Több éves képzés után elvégeztem a szükséges fárasztó kétéves képzést, hogy sikeresen elérjem Nidan (2. fokú fekete öv) rangját, és elnyertem a Dai Sempai (tanár) címet.

Ahogy elkezdődött a foci pályafutásom, úgy döntöttem, hogy figyelmemet a futballra összpontosítom. Tapasztalataim közé tartozik, hogy jól ismert klubokban játszottam Ausztráliában, Máltán, Spanyolországban – és most Magyarországon. Volt alkalmam sok magas szintű, nemzetközi edzővel, erőnléti edzőkkel és sportszakemberrel együtt dolgozni és tanulni. A különböző coaching stílusok, edzési módszerek és a játék stratégiai aspektusainak megismerése segített a saját karrieremben és az kliensekkel folytatott munkámban.

A nagyra becsült edzőktől és mentoroktól szerzett hatalmas ismeretekkel és felismerésekkel meghívást kaptam arra, hogy együtt dolgozzak a focicsapatokkal, mint erőnléti edző. Munkám során szerepeltem a játékosokkal a sérülésmegelőzésen és a gyógyuláson való együttműködést, a futómechanika fejlesztését, az edzettségi szint emelését és az egyéni edzésprogramok kidolgozását.

Edzőként és személyi edzőként sokféle kliensekkel dolgoztam együtt a fizikai erőnlét minden szintjén – a profi sportolóktól az alkalmi edzőterem tagjaiig. Ez azt jelenti, hogy képes vagyok gyorsan felmérni és adaptálni a képzési programokat az egyes kliensek igényeihez. Akár hivatásos sportolókkal dolgozom, akár egy rendezvényre edző kliensekkel, vagy az általános erőnlét javítása érdekében, akár valakivel, aki műtétből vagy sérülésből lábadozik, élvezem a személyre szabott képzési programokat, amelyek segítik az klienseket céljaik elérésében.

Arra koncentrálok, hogy a testet és a lelket egyensúlyban tartsam, és segítsek ügyfeleimnek teljesítményük javításában – a pályán, az edzőteremben és az életben. Bármi legyen is a célod, átfogó tapasztalatom segíthet abban, hogy együtt dolgozzunk, hogy segítsünk elérni a benned rejlő lehetőségeket. Várom, hogy együtt dolgozhatunk!

VÉGZETTSÉGEIM

OCE Personal Trainer Certificate – Level 4

ACSD Certificate II In Sport Coaching

TEPA Certificate III In Sport and Recreation

Dai Sempai, Nidan (2nd Degree Black Belt), Zen Do Kai

UEFA C Football Coaching Licence

GGS Prenatal and Postnatal coach

YogaRenew Yoga Teacher Training (200 hours)

Girls Gone Strong – Pre- & Postnatal Coaching Certification

Beszélt nyelvek

Angol

Spanyol

Elérhetőségeim

E-mail: gaal.michael@v30.hu

Tel.: +36 70 607 1670

Instagram/ Facebook/ YouTube: Nexusperformancetraining