Újabb díjat nyert a V.30, ezúttal környezettudatosság témában

A V.30 Belvárosi Sportközpont sikeresen pályázott és elnyerte a Zöld Minősítés díjat. A pályázat legfőbb célja, hogy megismertesse Magyarországgal a valóban zölden működő, magas minőségű szolgáltatást nyújtó helyeket.

A Zöld Minősítés díj elindításával a Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete olyan magyarországi szolgáltatókat keres, akik a pályázat keretében szeretnének versenypiaci előnyhöz jutni cserébe a működésmódjuk környezetbarát lehetőségeinek feltérképezésével.

A Zöld Minősítés díj kidolgozásában a szakemberek arra törekedtek, hogy a jelentkező szervezetek és szolgáltatóhelyek számára magyarországi környezetben is teljesíthető és tartósan fenntartható elvárások szerepeljenek, ugyanakkor erősen jelen legyenek a szemléletformáló és környezettudatos attitűdöket erősítő intézkedések. A díj szakmai hátterének ellenőrzését a Zöld Követ Egyesület végezte.

A Zöld Minősítés díjat elnyerők körébe tartozni nem kizárólag egy névleges minősítés megszerzése, hanem közösségi és gazdasági kapcsolatok által egymás kölcsönös segítését is jelenti.

A V.30 környezettudatos törekvésiről itt olvashat részletesen: GREENOVÁCIÓ

kornyezetbarat_v30

Megosztom

Facebook
Twitter
LinkedIn