Október 5-től aquafitnesz

Aquafitnesz, mint vízi mozgásforma több, mint 25 éve indult hódító útjára. Ez a fajta sporttevékenység az aerobik és a fitnesz alapvető mozgásait egyesíti a vízben való ízületkímélő testmozgással, valamint az egészségre gyakorolt jótékony hatásával. A különböző irányzatok ismeretében könnyebben próbál ki az ember új mozgásformákat és remélhetőleg rátalál majd arra, amely leginkább megfelel személyiségének, ezért most egy kis ízelítő az aquafitnesz legelterjedtebb és legnépszerűbb változataiból.

A tornagyakorlatok kitűnő hatással vannak a gerinc- és az ízületi problémákra, kitűnő tartásjavító, mindenki számára könnyen elsajátítható, hatásos mozgásanyag. Minden korosztály számára remek erőnlétet biztosít, végzéséhez nem szükséges úszástudás. Jól alkalmazható a legyengült szervezetek megerősítésére, a sérülések utáni rehabilitáció céljára. Megmozgatja a legtöbb izomcsoportot a túlterhelés veszélye nélkül. A foglalkozásokon egy speciális öv segítségével maradnak fent a résztvevők a vízen, miáltal bármilyen szárazföldi feladat elvégezhető. A foglalkozás alatt az úszósapka viselete kötelező.

Az aquafitnesz jegy kizárólag a foglalkozáson való részvételre jogosít, azzal egyéb uszodai szolgáltatást igénybe venni nem lehet. Az aquafitnesz órákra érkezők a wellnessrészleg szolgáltatásait nem vehetik igénybe! Amennyiben túllépik az foglalkozási időkeretet, pótdíjat kötelesek fizetni a meghirdetett árlista szerint.

Oktatási időpontok: kedd és csütörtök 18:15-19:00 óráig.

Első foglalkozás október 5-én 18 óra 15 perctől.

További információk az aquafitneszről: Aquafitness – V.30 Belvárosi Sportközpont (v30sportkozpont.hu)
Aquafitnesz áraink: Árlista – V.30 Belvárosi Sportközpont (v30sportkozpont.hu)
A medencében fürdő-, úszósapka használata kötelező.

Tekintse meg Swim & Go uszodánkat, ahol a foglalkozások lesznek:

Megosztom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn